Skip to content

Ajudem a l’app d’idees de regals lastpresent a aconseguir descàrregues i notorietat

lastpresent és una aplicació per a smartphones (tant per a sistema operatiu Android com iOS) que permet anotar de forma fàcil i ràpida qualsevol idea que se t’acudeixi per regalar o per què et regalin.

Així, mentre passeges pel carrer i mires algun aparador o comerç, si veus alguna cosa que t’agrada, tant per a tu com per a un familiar o amic, només has de fer-li una foto i anotar-ho a lastpresent, que es vol convertir en el gestor particular de regals i compres de l’usuari.

L’aplicació per a mòbils va sortir al mercat aquest estiu i ha confiat en Social Mirror per tal de portar a terme diferents accions que aportin notorietat i generin descàrregues.

El projecte que estem realitzant per lastpresent consisteix en:

  • Redacció de diferents notes de premsa que s’han enviat a mitjans de comunicació i bloggers tant a nivell local, com nacional; així com a mitjans i bloggers especialitats  del sector de la moda, regals, etc. També hem realitzat un enviament sel·lectiu amb un obsequi per tal d’aconseguir un major impacte en els destinataris.
  • Creació de la pàgina de Facebook i del compte de Twitter, així com dels continguts que s’hi van publicant.
  • Gestió de publicitat a Facebook, a Google Adwords i a plataformes de publicitat d’app’s.

Esperem que aquestes accions incrementin la notorietat de lastpresent i que això es tradueixi en un major nombre de descàrregues.

Pots descarregar-te l’app gratis en els següents enllaços:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *