Skip to content

Cal Blay externalitza tota la comunicació en xarxes socials a Social Mirror

Grup Cal Blay, empresa del sector de la gastronomia amb més de 30 anys d’experiència gestionant restaurants i organitzant casaments i esdeveniments per empreses, ha decidit externalitzar tota la comunicació en xarxes socials a Social Mirror.

Grup Cal Blay disposa de diferents línies de negoci que fins ara no estaven explotant tots els recursos que ofereixen les xarxes socials. Des de principis d’any, Grup Cal Blay va decidir confiar a Social Mirror la gestió en xarxes socials de la seva línea de negoci de casaments amb l’objectiu d’incrementar el nombre de sol.licituds de pressupostos per aquesta àrea, atraient clients potencials mitjançant la generació de continguts d’interès per a aquest públic.

El projecte està donant els resultats esperats i, per aquest motiu, des de finals del mes maig Grup Cal Blay ha decidit incrementar les seves accions en xarxes socials i externalitzar a Social Mirror la monitorització, creació de continguts i gestió de la seva presència i dels seus serveis a internet.

Això implica generar continguts i accions en xarxes socials específiques per al públic objectiu de la línia de negoci de restaurants del Grup, difonent la gastronomia del Penedès, les activitats de maridatge i de descoberta de vins i caves de la zona, els serveis d’enoturisme, etc.

Cal Blay a les xarxes socials

L’objectiu és donar a conèixer el restaurant Cal Blay Vinticinc com un referent en l’enogastronomia del Penedès, atraient el màxim nombre possible de clients potencials i omplir les places de les diferents activitats relacionades amb la gastronomia que s’organitzen de forma periòdica.

Així, a partir d’ara, Social Mirror s’encarrergarà de dissenyar accions 2.0 i de mantenir la presència dels diferents perfils socials de Cal Blay a internet, tant pel que fa a la generació de continguts per als blocs corporatius, la creació de vídeos virals per al canal de Youtube i la dinamització de les pàgines de Facebook i dels comptes de Twitter, Pinterest i Foursquare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *