Skip to content

Cal Blay millora el seu posicionament a Google mitjançant un bloc

Grup Cal Blay ha confiat en Social Mirror per a reforçar la comunicació de la seva àrea de negoci de càtering de casaments.

Internet permet realitzar accions comunicatives diferenciant els objectius que es persegueixen i el públic al qual ens dirigim, per posteriorment analitzar el resultat obtingut i ajustar les accions de comunicació. Per aquesta raó, és important tenir ben definida una estratègia de comunicació i marqueting en xarxes socials, adequant els missatges a les diferents plataformes (web, bloc, Facebook, Twitter, Google +, etc.), ajustant l’acció de màrqueting (e-mailing, SEO, vídeos-marketing, etc.), així com el to i l’estil de comunicació més adient.

Així, Social Mirror ha construït un bloc específic per a l’àrea de càtering de casaments de Grup Cal Blay, amb l’objectiu de convertir-lo en un espai de referència per a les parelles que estan en el procés d’organitzar la seva boda, on puguin trobar informació i recursos d’interès, així com resposta als dubtes i inseguretats que se’ls puguin plantejar durant aquest procés.

Cal Blay i el posicionament SEO

L’objectiu del bloc és incrementar el nombre de sol·licituds de pressupostos per a càterings de casaments, millorar el posicionament d’aquests serveis de Cal Blay a Google i altres cercadors i augmentar la seva notorietat de marca.

Per aconseguir-ho Social Mirror ha realitzat un estudi de les paraules clau més utilitzades pels clients potencials d’aquests serveis en cercadors com Google, per tal de garantir que els continguts que es generaran en les diferents seccions del bloc es posicionin bé, facilitant així que els clients potencials es posin en contacte amb Cal Blay.

Grup Cal Blay, amb seu a l’Alt Penedès, és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la gastronomia i la restauració, que gestiona tres restaurants al Penedès, Barcelona i Tarragona i executa més de 150 casaments anuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *