Skip to content

Canica Game confia a Social Mirror la seva promoció i difusió

Oriol Manyà té una llarga experiència com a desenvolupador de vídeojocs, però ha estat recentment que s’ha decidit a crear Canica Game (www.canicagame.com) un espectacular vídeojoc en 3D disponible per a dispositius mòbils Android, tant per smartphones com per tablets, i que actualment es pot trobar en els idiomes català, castellà i anglès i en breu en alemany, italià, francès i portuguès.

Una de les raons per les quals Hekatombe Studio ha decidit promoure el seu vídeojoc Canica Game amb Social Mirror ha estat la necessitat d’arribar al major nombre de persones possible de forma ràpida, ja que el model de negoci d’aquest tipus de productes consisteix en aconseguir el major nombre de descàrregues de pagament o un elevadíssim nombre de descàrregues gratuïtes per així aconseguir ingressos mitjançant la inserció de publicitat.

L’estratègia que Social Mirror ha portat a terme fins el dia d’avui ha consisit en contactar amb mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals per aconseguir generar interès i que aquests es facin ressó del llançament de Canica Game mitjançant la publicació d’entrevistes, reportatges i notícies.

La difusió del joc també s’ha llançat a Facebook, donat que aquesta xarxa social permet relacionar-se amb la comunitat de fans i aconseguir unengagement elevat, esperant que sigui una plataforma que ajudi a promocionar Canica Game a nivell internacional.

Canica Game al món

Les properes accions de promoció consistiran en contactar amb mitjans especialitzat dels sector dels vídeojocs, així com generar interès en bloggers i especialistes a nivell internacional.

Aquest és un repte important per Social Mirror, ja que fins al moment s’ha aconseguit que més de 8.500 persones es descarreguin el joc i encara estem lluny dels objectius plantejats. El repte és aconseguir que un elevat nombre de persones d’arreu del món que han jugat o que actualment juguen a les bales tradicionals els sembli una bona idea descarregar-se el joc per a mòbils Canica Game.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *