Skip to content

Cas d’èxit: Renuevo

Cas d’èxit: Renuevo

Desde Novembre del 2017, Renuevo confía en Social Mirror per gestionar la seva estrategia de Google Adwords i Facebook Ads.

Renuevo és una empresa on la seva activitat és la compra i venda de productes de segona mà, els seus orígens van ser en una botiga física del barri de Poblenou a Barcelona, però ja fa uns anys que van decidir construir una botiga en línia per oferir tots els seus productes no només a les persones del barri sinó a totes aquelles persones que estiguessin interessats a vendre o comprar un producte de qualitat de segona mà.

Avui en dia més del 70% de la facturació de Renuevo prové de la seva botiga en línia obtenint un increment de més del 40% respecte a el mateix període del any anterior. L’objectiu de Renuevo és incrementar de forma mensual tant les visites com les vendes de la seva botiga en línia. Per això a finals del 2017 va contractar a Social Mirror per a gestionar la creació i optimització de campanyes tant a Google Adwords com a Facebook Ads.

El projecte de Social Mirror consisteix en:

• Creació de diferents campanyes de Google Adwords per a captar trànsit de clients potencials interessats a comprar els productes a la venda.

• Creació de diferents campanyes de Facebook Ads per captar leads d’usuaris interessats a vendre els seus productes de segona mà a Renuevo.

• Optimització i gestió de les diferents campanyes a nivell de pressupost, ubicacions, segmentació, creativitats etc.