Skip to content

Cavatast 2012, a les xarxes socials amb el suport de Social Mirror

Social Mirror, empresa de marketing i comunicació en xarxes socials, ha estat escollida per segon any consecutiu per dissenyar i implementar l’estratègia en xarxes socials del Cavatast 2012, la XVI Mostra de Caves i Gastronomia, així com gestionar la seva presència en diferents perfils socials durant la celebració de la fira.

El Cavatast és l’única fira dedicada exclusivament al món del cava i en l’edició 2012 manindrà algunes de les novetats incorporades en l’edició anterior, consolidant-se com a esdeveniment enogastronòmic de referència en el sector. L’experiència de ser present en les xarxes socials fou molt positiva i per això, enguany la Mostra torna a confiar en Social Mirror per gestionar els seus perfils socials a internet, obrint noves vies de comunicació amb els visitants i apostant per la comunicació bidireccional des de dos mesos abans de la realització de la fira.

Perfils socials del Cavatast 2012

En col·laboració amb el Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, Social Mirror generarà els continguts del bloc del Cavatast 2012 (www.cavatast.cat/bloc), un espai per conèixer de ben aprop què és i com funciona la fira, amb informació sobre activitats, novetats, expositors, etc.

El Cavatast també disposa d’una Pàgina oficial a Facebook (www.facebook.com/cavatast), que l’any passat va sumar més de 800 fans, en la qual es compartirà informació sobre la fira i es conversarà amb els usuaris i usuàries sobre el propi esdeveniment i el món del cava.

El compte de Twitter (@cavatast) servirà, un any més, per donar informació i recomanacions sobre el sector del cava i l’enoturisme de forma quasi continuada, per tal d’atreure el màxim nombre de visitants a la fira.

La presència del Cavatast 2012 a les xarxes socials es complementa amb accions a la nova xarxa social de moda, Pinterest (www.pinterest.com/cavatast), i amb els continguts del webwww.cavatast.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *