Skip to content

Com aconseguir més de 125 followers a Twitter en 3 dies sense dir tonteries

El passat divendres 15 de novembre vaig haver de prendre la decisió de deixar el meu compte de Twitter sota el títol, ” la vida de moltes voltes i la vida professional també , així que canvi el meu compte de Twitter, segueix-me en @rog_vill Gràcies”. No sóc cap persona rellevant ni mediàtica, però em va saber greu haver de prendre aquesta decisió i perdre als meus pocs followers a Twitter.

Nota: Twitter ofereix la possibilitat de canviar el nom del compte, però en aquest cas no m’era possible.

Així que em vaig obrir un compte de Twitter @rog_vill, el vaig personalitzar una mica i em vaig posar a enviar whats apps a alguns contactes personals demanant que per favor em seguissin, ja que només tenia una seguidora que encara no sé qui és.

Al cap d’una estona vaig anar al meu perfil de Linkedin per informar del meu nou compte de Twitter, tinc aproximadament uns 450 contactes i vaig esperar una mica.

Passats uns minuts tenia uns 20 followers, tots ells coneguts i molt pocs interessats pel que els pogués dir via Twitter i vaig decidir començar a seguir a altres persones, persones que sí erenrellevants, una mica mediàtiques i que sobretot m’interessava seguir pel que poguessin dir sobre màrqueting, comunicació, vendes, tecnologia, publicitat… En el moment en que els seguia, Twitter m’oferia algunes persones a les quals seguir i si em semblaven interessants també ho feia, fins a arribar aproximadament a unes 70, i vaig esperar una mica més.

Al cap d’una estona, gràcies a la generositat d’algunes d’aquestes persones, em van començar a seguir també elles al meu i vaig decidir llançar un tweet sobre el descobriment de la setmana de Social Mirror, en què publicàvem una notícia del The New York Times, que utilitza una línia cronològica interactiva per il·lustrar l’article. Em va semblar interessant ja algunes d’aquestes persones també, pel que van fer un retweet i això em va donar nous followers.

Durant el cap de setmana vaig enviar 2 missatges més per Linkedin , un igual a l’anterior i l’altre agraint a les persones que m’havien seguit a la nova compte, també vaig enviar alguns tweets i vaig fer algun retweet, en total uns 10.

Segur que la pluja va ajudar a que algunes persones es fessin followers (i algun amic també), però crec que el definitiu va ser que la notícia del The New York Times era interessant i que algunes de les persones influents a les que vaig seguir, em seguissin. Suposo, doncs, que quan algun dels seus seguidors veia en el seu perfil que em seguien i que el contingut que havia publicat era interessant, s’animaven també a seguir-me.

Estic escrivint aquest post avui dilluns 18 a la tarda , són les 20.35hy actualment tinc 132 followers, segueixo a 189 persones i he fet 15 tweets. Estic content, gràcies a tots, espero que aquest post us serveixi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *