Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

Connectats: la revolució de les xarxes socials

by Xènia Porcel on 7 setembre, 2011 No comments

Són presents a la premsa, la televisió i estan en boca de tothom. Facebook, Twitter o LinkedIn són algunes de les paraules més pronunciades dels últims anys.

L’èxit de les xarxes socials ha estat fulminant. Els experts no troben cap altre producte que hagi rebut un acolliment tan veloç i massiu.

Les xifres parlen per si soles. Avui, gairebé mil milions de persones les utilitzen a tot el món. Tres de cada quatre usuaris a internet han creat un perfil en almenys una d’elles i reben 1.500 milions de visites cada dia, segons un estudi de la consultora Universal McCann.

Twitter va néixer fa només quatre anys; Facebook, sis, i la pionera xarxa professional orientada a negocis, LinkedIn, fa vuit. Malgrat la seva curta edat, han estat capaces d’impulsar revolucions als països àrabs o de jugar un paper clau per animar als nord-americans a participar en un dels comicis més transcendents dels EE.UU.

Segons la companyia d’anàlisi Nielsen, Espanya és el segon país del món que més les utilitza (després de Brasil). I, a més, hi dediquem molt de temps.

Per compartir notícies o esdeveniments, la majoria dels usuaris d’Internet opten pels social media. Per promocionar productes o donar a conèixer una marca, les empreses trien, cada vegada més, alguna d’aquestes plataformes.

I es que avui, estar connectats als social media és estar connectats al món.

I tu, a què dediques la major part del temps que passes a les xarxes socials? ¿A mantenir el contacte amb els teus amics? ¿A informar-te? ¿A compartir fotos o vídeos? ¿A buscar promocions? ¿A donar la teva opinió sobre productes, marques o organitzacions?

Xènia Porcel

Tengo 12 años de experiencia en el sector de la comunicación y desde 2011 gestiono proyectos de comunicación y marketing en mi propia empresa, Social Mirror. He estudiado Comunicación Audiovisual (UPF) y Gestión Cultural (UOC) y sigo aprendiendo cada día sobre marketing, storytelling, creatividad…

Xènia PorcelConnectats: la revolució de les xarxes socials

Related Posts

Take a look at these posts