Estàs pensant en vendre per internet i no saps per on començar?

El teu negoci online no s’enlaira?

Ets al lloc adequat!

Som una agència de marketing amb dos eCommerce propis. Hem passat per tot el procés de crear un negoci online des de l’inici, així que sabem què et preocupa i com solucionar-ho.

 

Queremos que consigas tus objetivos en internet y que conozcas cómo superar los retos de este complejo negocio.

Validació de la idea

Podràs validar si la teva idea té sortida al mercat i si el teu negoci està ben enfocat per donar beneficis a 1 any, així minimitzaràs risc tant a nivell econòmic com de temps.

Marketing

Disposaràs d’una estratègia de branding així com de les accions clau a implementar per aconseguir visites, vendes i una fidel comunitat d’usuaris al voltant de la teva marca.

Tecnologia

Recolza’t en la millor tecnologia disponible per fer créixer el teu negoci de forma il·limitada i progressiva, sempre usant-la com palanca i mai com un fre.

Analítica i KPI's

Disposaràs d’un quadre de comandament amb els indicadors de rendiment clau del teu negoci per identificar les fugues de clients i millorar el procés del funnel de vendes.

Pricing

Et diferenciarás de la competència i coneixeràs el marge de benefici dels teus productes segons les teves costos operatius i d’estructura.

Operacions

Podràs escollir quina és la millor operativa per al dia a dia segons el teu model de negoci i així minimitzar el seu impacte en el compte de resultats.

Proveïdors

Selecciona els proveïdors clau per al teu negoci segons els serveis, valors i cost més convenients per a la teva operativa diaria.

Legal

Coneixeràs els requisits legals per a vendre online en el teu sector i podràs complir amb l’estricta normativa de protecció de dades personals.

El servei “CONSULTORIA DE NEGOCI ONLINE” t’interessa si estàs pensant en crear una botiga online, si ja tens un eCommerce funcionant i vols aconseguir més beneficis o si t’estàs plantejant canviar algun aspecte del core del teu negoci online.

Vols triomfar a internet?

Disposem d’una profunda experiència en la creació i funcionament de botigues online i la posem al teu servei perquè aconsegueixis triomfar a internet. Els nostres dos eCommerce són bona prova d’això.

Xènia PorcelConsultoria de negoci online