Necessites un web pel teu negoci?

Vols renovar el disseny o contingut del teu web?

Ets al lloc adequat!

Social Mirror ens focalitzem en crear webs que transmetin la teva imatge corporativa i missatges clau, alhora que són un recurs actiu per aconseguir els teus objectius de negoci.

 

Creem webs amb el disseny més modern, la millor experiència d’usuari (UX) i un back-office fàcil d’usar i gestionar mitjançant el CMS WordPress, el més usat del món.

 

 

T’oferim crear un web amb les següents característiques:

Disseny modern

Disposaràs d’una imatge adaptada a les exigències dels usuaris online i d’acord a l’estil de la teva empresa.

100% responsive

Els continguts del teu web es veuran bé en tots els dispositius, tant ordinador de sobretaula, com a mòbil i tauleta.

Fàcil d'usar i gestionar

Una persona amb coneixements bàsics d’ofimàtica podrà publicar nous continguts i portar el dia a dia del web.

Integrada amb social media

Els usuaris podran compartir els teus continguts a les seves xarxes socials favorites i fins i tot publicar els seus propis comentaris al teu web.

SEO

El codi amb el qual està construït el web es carrega de forma molt ràpida i això ajuda al posicionament en cercadors (SEO).

Orientada a resultats

L’experiència d’usuari (UX) i els continguts estaran alineats amb els teus objectius de negoci perquè aconsegueixis resultats a internet.

Gestor de continguts

Podràs modificar els continguts de forma autònoma i en el futur podràs canviar l’aspecte visual sense perdre els continguts publicats.

Allotjament econòmic

Podràs allotjar-la en un servidor amb un cost molt econòmic ja que aquest tipus de webs no consumeixen molts recursos de hosting.

El servei “CREACIÓ DE WEBS” t’interessa si estàs pensant en crear un web per al teu negoci, si tens un web amb una antiguitat major de 3 anys, si estàs iniciant una nova línia de negoci per a la teva empresa o si vols renovar la teva imatge i presència a internet.

Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte

Hem desenvolupat més de 80 projectes – tots ells referenciables – treballant colze a colze amb els nostres clients perquè aconsegueixin els seus objectius a internet.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS:

Laura del FresnoCreació de webs