Skip to content

El descobriment de la setmana!: NOTEGRAPHY

Hi ha frases que et marquen, que ressonen dintre teu. Són frases que has sentit sentit en una película, en una cançó, en una conversa, en una discussió… o que has llegit en una novela, en un anunci, en una paret… o en el teu mur de Facebook!

Hi ha frases impactants, divertides, ingenioses, ocurrents… de tot tipus i sobre tots els temes, que ens acompanyen en el nostre dia a dia i que utilitzem en diferents moments.

Ara, gràcies a Notegraphy, pots fer que les frases que més t’agraden siguin úniques i, a més, estèticament impecaables. Notegraphy és una aplicació web i mòbil per il•lustrar text de qualsevol tipus a partir de disseny i tipografies predefinides per dissenyadors per tal que juguis amb elles i deixis volar la teva imaginació.

Donar-se d’alta és gratuït i crear noves notes de text és molt fàcil. A més, després pots compartir la teva nota en les xarxes socials, guardar-la al teu ordinador, etc. I tot allò que publiquis, a més, es guarda en el repositori del teu perfil, per tal que altres usuaris de Notegraphy ho puguin veure i també compartir.

Si vols donar-hi una ullada, pots fer-ho en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *