Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

El descobriment de la setmana!: NOTEGRAPHY

by Xènia Porcel on 26 novembre, 2013 No comments

Hi ha frases que et marquen, que ressonen dintre teu. Són frases que has sentit sentit en una película, en una cançó, en una conversa, en una discussió… o que has llegit en una novela, en un anunci, en una paret… o en el teu mur de Facebook!

Hi ha frases impactants, divertides, ingenioses, ocurrents… de tot tipus i sobre tots els temes, que ens acompanyen en el nostre dia a dia i que utilitzem en diferents moments.

Ara, gràcies a Notegraphy, pots fer que les frases que més t’agraden siguin úniques i, a més, estèticament impecaables. Notegraphy és una aplicació web i mòbil per il•lustrar text de qualsevol tipus a partir de disseny i tipografies predefinides per dissenyadors per tal que juguis amb elles i deixis volar la teva imaginació.

Donar-se d’alta és gratuït i crear noves notes de text és molt fàcil. A més, després pots compartir la teva nota en les xarxes socials, guardar-la al teu ordinador, etc. I tot allò que publiquis, a més, es guarda en el repositori del teu perfil, per tal que altres usuaris de Notegraphy ho puguin veure i també compartir.

Si vols donar-hi una ullada, pots fer-ho en aquest enllaç.

Xènia Porcel

Tengo 12 años de experiencia en el sector de la comunicación y desde 2011 gestiono proyectos de comunicación y marketing en mi propia empresa, Social Mirror. He estudiado Comunicación Audiovisual (UPF) y Gestión Cultural (UOC) y sigo aprendiendo cada día sobre marketing, storytelling, creatividad…

Xènia PorcelEl descobriment de la setmana!: NOTEGRAPHY

Related Posts

Take a look at these posts