Skip to content

Disseny d’infografies: un nou servei de Social Mirror

Estem molt contents de presentar un nou servei en el nostre portafoli: el disseny d’infografies per a empreses, institucions i professionals de qualsevol sector .

Les infografies són una potent eina visual que juga un important paper en el marc d’una estratègia de marketing de continguts, ja que permet mostrar molta informació de forma àgil i dinàmica, facilitant la lectura per part de l’usuari.

El disseny d’infografies està agafant una especial rellevància darrerament, ja que són peces de contingut molt atractives des del punt de vista visual i a més són ideals per a la seva viralització en xarxes socials.

El disseny d’infografies es pot aplicar a qualsevol sector i pot perseguir diferents objectius:

  • Presentar dades i estadístiques: per exemple, les dades d’un estudi de mercat, el resultat d’una enquesta, els resultats anuals d’una empresa, etc.
  • Explicar un procés amb diferents fases: per exemple, una recepta de cuina, un procés de fabricació d’un producte, etc.
  • Informar sobre algun esdeveniment o activitat: per exemple, els ponents d’una conferència, el preu de l’entrada i horaris en un festival de música, la informació pràctica d’un congrés professional, etc.
  • I molts altres, tot depèn del que es persegueixi amb la infografia.

El nostre primer disseny d’infografies: la infografia del Cavatast 2013

A continuació et presentem la nostra primera infografia, que hem realitzat per al Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, que és la institució que organitza la Mostra de Caves i Gastronomia, Cavatast.

L’objectiu de la infografia, que s’ha posat en circulació una setmana abans que es porti a terme la fira, és mostrar al visitant tot allò que el Cavatast li ofereix a nivell d’expositors i activitats, així com també facilitar-li informació pràctica per tal que pugui gaudir al màxim de l’esdeveniment (data, horaris, preu de tiquets, etc).

Aquí pots veure-la i sota trobaràs el codi per si vols inserir la infografía al teu web o bloc. I, ja saps, si vols fer alguna infografia, estarem encantats d’ajudar-te!

Disseny d'infografies: Social Mirror & Cavatast

Comparteix aquesta infografia en el teu web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *