Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

solo

Dissenyem i construim el nou web de Solo

by Roger Villanueva on 7 juny, 2014 No comments

Solo és una empresa que ofereix els seus serveis de consultoria, assessorament i desenvolupament a importants empreses que requereixen d’ajuda externa en els seus processos de canvi. Actualment Solo es troba en un canvi d’imatge corporativa, pel que requeria dels serveis de Social Mirror per canviar la seva web anterior a una web més actual, en què tinguessin certa importància els continguts escrits i publicats pels diferents socis de Solo.

El projecte de Solo va consistir en:

  • Creació d’una proposta d’estructura que permetés englobar els diferents serveis que ofereix Solo i els apartats que els interessava destacar.
  • Adequació del disseny de la nova web en funció del canvi d’imatge corporativa global.
  • Construcció del nou web.
  • Sessió fotogràfica als responsables de Solo i càrrega dels continguts (fotos i text).
  • Alta del canal de YouTube i càrrega del vídeo a la web.
  • Sessió de formació per ensenyar als responsables de Solo l’ús del nou web i lliurament del manual.
  • Substitució de l’antiga web per l’actual web de Solo.

La totalitat del projecte s’ha realitzat en aproximadament 6 setmanes, és d’agrair la dedicació que li han destinat els integrants de Solo, ja que sense la seva ajuda el projecte segurament s’hagués dilatat més en el temps.

Desitgem que la nova imatge del web de Solo, transmeti la imatge que volen i la possibilitat d’actualitzar per ells mateixos els diferents textos, fotos, creació de nous post etc., els permeti donar el dinamisme que estaven buscant.

Si vols veure la nova web, clica aquí.

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaDissenyem i construim el nou web de Solo

Related Posts

Take a look at these posts