Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

El descobriment: cursos online de Google Analytics

by Xènia Porcel on 12 març, 2014 No comments

Fa poc he descobert la Analytics Academy, una plataforma online que t’ajuda a treure el màxim profit de Google Analytics.

L’eina de mesurament de Google és súper potent i té moltíssima informació, però si vols realment treure-li tot el suc i que t’ajudi a prendre les decisions correctes, necessites bussejar a fons en la seva informació i personalitzar la seva configuració segons els teus objectius.

Això és el que pretén l’Analytics Academy: que les empreses prenguin decisions de negoci basant-se en dades i que aquestes serveixin per millorar i fer evolucionar les seves estratègies de negoci.

Ara hi ha disponibles dos cursos, un sobre els fonaments de l’analítica digital i un altre sobre els principis bàsics de Google Analytics, els dos en anglès; espero que en el futur s’animin a traduir-ho al castellà o al català.

Si fas el curs durant un període concret pots accedir a un certificat i si no, el curs en càpsules de vídeo i els exercicis queden disponibles per a tothom perquè puguis aprendre al teu ritme.

M’ha semblat que és una molt bona manera de conèixer millor el món de l’analítica, aprenent de la mà de Google com treure-li el major rendiment a Google Analytics.

Coneixies aquesta plataforma d’e-learning de Google?

Xènia Porcel

Tengo 12 años de experiencia en el sector de la comunicación y desde 2011 gestiono proyectos de comunicación y marketing en mi propia empresa, Social Mirror. He estudiado Comunicación Audiovisual (UPF) y Gestión Cultural (UOC) y sigo aprendiendo cada día sobre marketing, storytelling, creatividad…

Xènia PorcelEl descobriment: cursos online de Google Analytics

Related Posts

Take a look at these posts