Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

El descobriment de la setmana: Magisto

by Laura del Fresno on 16 gener, 2014 No comments

No t’ha passat alguna vegada que, arribant d’unes vacances, estàs desitjant veure tots els vídeos i les fotos que has gravat muntats sense passar-te hores i hores editant?

Aquesta setmana hem descobert Magisto, un editor de vídeo gratuït que funciona a l’ordinador a través del navegador, i també amb aplicacions de dispositius mòbils (iOS i Android).

La millor notícia és que pots muntar fins a 15 minuts de vídeo gratuït d’una forma ràpida i senzilla, sense necessitat de preocupar-te per transicions, línies de temps i sincronització d’àudio.

Magisto analitza tots els clips de vídeo que has pujat i escull els millors moments detectant figures en moviment o cares. A partir d’aquí, uneix tots aquests fragments i introdueix transicions i efectes automàticament. A més, afegeix una música per acompanyar a les imatges.

Ja no tens excusa per muntar aquells vídeos familiars que et feien tanta mandra, o per sorprendre als teus amics amb la vostra última aventura. Prova’l, et sorprendrà!

Share this post:

Laura del Fresno

Llevo a cabo proyectos de diseño web y creatividad gráfica en Social Mirror y previamente he trabajado durante 4 años en distintas organizaciones realizando proyectos de comunicación.

Laura del FresnoEl descobriment de la setmana: Magisto

Related Posts

Take a look at these posts