Skip to content

El descobriment: Feedly

Si ets lector compulsiu de blocs i de notícies online com jo segur que has provat diferents lectors de RSS i potser encara segueixes buscant l’ideal per a tu.

Jo n’he utilitzat molts (Google Reader, Netvibes, Flipboard… ) fins que vaig descobrir Feedly, que és el que utilitzo actualment.

El que m’agrada de Feedly és que puc escollir com vull veure la informació (en llistes, tipus magazine, en targetes… ) i té una interfície clara i senzilla, on el que destaca és el contingut dels posts que vull llegir, i això s’agraeix.

Afegir noves fonts RSS és facilíssim, gairebé sempre n’hi ha prou amb que indiquis la URL del bloc i Feedly ja busca pel seu compte l’RSS , sense que el tu t’hagis de preocupar de res.

Una altra de les coses que m’agrada de Feedly és que quan estàs llegint un bloc et recomana altres blogs semblants que et poden interessar, ajudant-te així a descobrir nous continguts que no sabies que existien.

I el millor és la sincronització entre tots els teus dispositius: ordinador, tablet o smartphone. La versió web i les aplicacions mòbils funcionen de meravella perquè sempre tinguis tota la informació que segueixes a mà.

A més, la integració amb xarxes socials o amb eines com Buffer o Pocket fa ràpid i fàcil compartir continguts en els teus perfils digitals o guardar aquell contingut que més t’interessen per consultar-los més endavant.

I tu, quin lector d’RSS utilitzes? Has provat Feedly?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *