Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

El descobriment: Feedly

by Xènia Porcel on 24 febrer, 2014 No comments

Si ets lector compulsiu de blocs i de notícies online com jo segur que has provat diferents lectors de RSS i potser encara segueixes buscant l’ideal per a tu.

Jo n’he utilitzat molts (Google Reader, Netvibes, Flipboard… ) fins que vaig descobrir Feedly, que és el que utilitzo actualment.

El que m’agrada de Feedly és que puc escollir com vull veure la informació (en llistes, tipus magazine, en targetes… ) i té una interfície clara i senzilla, on el que destaca és el contingut dels posts que vull llegir, i això s’agraeix.

Afegir noves fonts RSS és facilíssim, gairebé sempre n’hi ha prou amb que indiquis la URL del bloc i Feedly ja busca pel seu compte l’RSS , sense que el tu t’hagis de preocupar de res.

Una altra de les coses que m’agrada de Feedly és que quan estàs llegint un bloc et recomana altres blogs semblants que et poden interessar, ajudant-te així a descobrir nous continguts que no sabies que existien.

I el millor és la sincronització entre tots els teus dispositius: ordinador, tablet o smartphone. La versió web i les aplicacions mòbils funcionen de meravella perquè sempre tinguis tota la informació que segueixes a mà.

A més, la integració amb xarxes socials o amb eines com Buffer o Pocket fa ràpid i fàcil compartir continguts en els teus perfils digitals o guardar aquell contingut que més t’interessen per consultar-los més endavant.

I tu, quin lector d’RSS utilitzes? Has provat Feedly?

Share this post:

Xènia Porcel

Tengo 12 años de experiencia en el sector de la comunicación y desde 2011 gestiono proyectos de comunicación y marketing en mi propia empresa, Social Mirror. He estudiado Comunicación Audiovisual (UPF) y Gestión Cultural (UOC) y sigo aprendiendo cada día sobre marketing, storytelling, creatividad…

Xènia PorcelEl descobriment: Feedly