Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

El descobriment: OmmWriter

by Xènia Porcel on 10 abril, 2014 No comments

OmmWritter és una aplicació perfecta per a totes aquelles persones que en el seu dia a dia, ja sigui per motius professionals o personals, hagin d’escriure.

Es tracta d’una aplicació per escriptori que crea un ambient perfecte a l’ordinador per escriure: la resta d’aplicacions que utilitzem (ofimàtica, navegadors, etc.) desapareixen, té diferents opcions de so del teclat, així com de música de fons i també es pot personalitzar el fons de pantalla sobre el qual escrivim.

El resultat és un ambient “bombolla”, que s’amplifica si utilitzem auriculars en lloc de l’altaveu de l’ordinador, per poder generar continguts sense interrupcions ni distraccions.

Està desenvolupada per l’agència creativa barcelonina Herraiz Soto & Co i es pot descarregar pel preu que cadascú estigui disposat a pagar, encara que la recomanació dels desenvolupadors és de 2,97 €.

Val molt la pena!

Xènia Porcel

Tengo 12 años de experiencia en el sector de la comunicación y desde 2011 gestiono proyectos de comunicación y marketing en mi propia empresa, Social Mirror. He estudiado Comunicación Audiovisual (UPF) y Gestión Cultural (UOC) y sigo aprendiendo cada día sobre marketing, storytelling, creatividad…

Xènia PorcelEl descobriment: OmmWriter

Related Posts

Take a look at these posts