Skip to content

El descobriment: Timelyapp

Hem descobert Timelyapp, una eina online per portar el control de les hores que dediques a un projecte o tasca concreta.

És molt útil perquè a més de facilitar el tracking del temps que dediques a un projecte, també et serveix com a calendari organitzador de tasques, les dues coses en una mateixa eina.

Així, pots planificar i alhora portar un control exacte de quant temps dediques a una tasca o projecte. Disposa també d’una secció d’informes on pots veure les hores totals dedicades a un projecte al llarg del temps i si utilitzes la versió d’equips també serveix per tenir una visió general del que fan els teus col·laboradors.

En la versió gratuïta pots crear 3 projectes diferents, més que suficient per provar-la i comprovar-ne la utilitat. Si vols disposar de més projectes o col·laborar amb el teu equip , llavors has d’anar-te’n a la versió de pagament, que comença amb $10 al mes.

Jo fa un parell de mesos que l’estic utilitzant i estic encantada, és molt intuïtiva, fàcil i la secció d’informes m’ajuda a tenir una visió global de tots els meus projectes. Anima’t a provar-la i m’expliques!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *