Skip to content

El vídeo màrqueting, un element clau en la teva estratègia digital


Cada vegada hi ha més gent que mira vídeos i els comparteix a les xarxes socials i és per aquest motiu que el vídeo màrqueting s’ha convertit en una de les millors estratègies per donar a conèixer, posicionar, promocionar i vendre qualsevol producte o servei a Internet.

Els webs amb vídeos tenen més visites

Si incorpores el vídeo en la teva estratègia de màrqueting, aconseguiràs més visites al teu web. Les webs amb continguts de vídeo es posicionen millor en els cercadors i quan els usuaris busquen informació, prefereixen abans un vídeo al text. A més, amb el vídeo màrqueting els continguts es viralitzen molt més, per això quan el teu vídeo sigui compartit en diferents canals atraurà més trànsit al vostre web.

Amb el vídeo màrqueting creixen les possibilitats de compra

El vídeo màrqueting també fa més fàcil la decisió de compra. Amb el vídeo l’usuari pot veure el producte des de molts angles, fet que redueix la taxa de devolució als e-commerce. En canvi, amb imatges estàtiques, la visió no és global i l’usuari no pot fer-se una idea completa del producte. A més, el vídeo juga amb l’emotivitat, és més dinàmic i atrau més, per això si el contingut és original i agrada, les possibilitats de compra creixen exponencialment.

El temps de permanència a la teva web s’incrementa

Un dels majors reptes del màrqueting digital és retenir els visitants que arriben a la teva web i l’única forma de fer-ho és mitjançant contingut interessant. I és aquí on el vídeo màrqueting juga un paper clau: els usuaris prefereixen consumir vídeos abans de llegir textos i, si el contingut connecta amb les seves emocions i interessos, estan disposats a dedicar la seva atenció i romandre, així, més temps al teu web, connectats amb la teva marca.

No enganyis, sigues real

Així, el vídeo genera més confiança. Si, per exemple, una parella voleu reservar un hotel per passar el cap de setmana, podrà prendre millor la seva decisió de compra coneixent les habitacions a través d’un vídeo que mitjançant fotografies. Amb un vídeo es faran una idea molt més fidedigna del que aquest hotel els oferix i això els ajudarà a gestionar millor les seves expectatives prèvies i els seus comentaris posteriors sobre l’experiència viscuda.

Així que aquest és el nostre consell: aposta pel vídeo màrqueting en la teva estratègia de màrqueting digital i comença a gaudir de les múltiples avantatges que t’aporta.

A dalt et deixem un vídeo que hem fet a Social Mirror per explicar la importància d’apostar pel contingut de qualitat en qualsevol estratègia de màrqueting. Esperem que t’agradi!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *