Skip to content

elBaix.cat basa la seva difusió en les xarxes socials

elBaix.cat, un nou mitjà de comunicació per a la comarca del Baix Llobregat, ha confiat en Social Mirror per tal de donar a conèixer al major nombre de persones el seu llançament.

Al tractar-se d’un diari digital i donada certa contenció pressupostària, elBaix.cat des d’un inici tenia molt clar que la seva difusió havia de passar per internet i fent ús de les xarxes socials.

Així, Social Mirror va presentar una estratègia en xarxes socials per a la difusió d’elBaix.cat amb l’objectiu d’assolir un elevat nombre de seguidors i fans en les xarxes socials, per tal que els lectors potencials s’assabentin de les notícies i articles publicats i arribin al seu web per llegir la informació completa.

Abans de la sortida online del nou mitjà de comunicació, Social Mirror, en col·laboració amb l’equip d’elBaix.cat, va donar d’alta una Pàgina a Facebook, un compte de Twitter i un canal de YouTube on, periòdicament, s’anirien actualitzant les notícies i vídeos publicats.

Un cop realitzat el llançament, a dia d’avui Social Mirror gestiona la difusió en les xarxes socials d’elBaix.cat mantenint la seva presència online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *