Skip to content

Social Mirror ajuda a l’empresa Dvertic en el seu llançament a internet

Dvertic, empresa especialitzada en treballs verticals o de difícil accés, confia en Social Mirror per fer el salt a internet.

Des de Dvertic consideraven que tenir presència online podia aportar-los una millora en la seva notorietat de marca, així com un augment dels clients interessats en els seus serveis, fet que comportaria un possible increment en la sol·licitud de pressupostos. Però d’altra banda, no se sentien còmodes sobre com afrontar aquest pas tant important.

Internet s’ha convertit en l’aparador més visitat de les empreses, però a dia d’avui disposem de diferents plataformes per a donar-nos a conèixer en el món digital (pàgines web, blocs, presència a Facebook, Twitter, etc.), cadascuna d’elles adequada segons els objectius que vulguem aconseguir i segons al públic al qual ens dirigim. A aquesta complexitat, li hem d’afegir que cada plataforma requereix d’un to de comunicació específic i disposa de diferents formats i recursos (perfils personals, pàgines corporatives, blocs gratuïts, blocs personalitzats, etc).

Donada aquesta necessitat d’acompanyament i desconeixement del sector, Social Mirror va realitzar una sèrie de reunions amb Dvertic per definir els objectius concrets que el seu llançament a internet havia d’assolir.

Un cop definits aquests objectius, els varem aconsellar sobre el tipus de plataforma a escollir, el missatge a transmetre en els textos i continguts, la seva imatge corporativa, així com alguns consells per mantenir un bon posicionament en cercadors i per captar l’interès dels seus clients.

Finalment, la nostra recomanació i tasca va consistir en construir una pàgina web, utilitzant una plantilla (theme) predissenyada, en la qual s’expliquen breument els serveis que Dvertic ofereix i es facilita en tot moment als clients potencials la possibilitat de sol.licitar pressupost. A més també s’ha incorporat un bloc, en un dels apartats del web, que permet que Dvertic pugui actualitzar de forma periòdica i senzilla continguts i fotografies sobre els treballs que realitza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *