Skip to content

Gloria Lopera confia en Social Mirror per crear un web amb intranet per al seu equip

Gloria Lopera és Empresària Independent de Ventes Mary Kay que, a més de la seva tasca com a assesora de bellesa i imatge, té en el seu equip a més de 100 consultores repartides per tot el territori nacional a qui forma i motiva constantment.

Són diverses les raons que van portar a la Gloria Lopera a dissenyar i construir un web. D’una banda, volia disposar d’una plataforma on aglutinar tota la informació d’interès per a les consultores del seu equip, de forma endreçada i categoritzada per temes.

De l’altra, també volia potenciar els seus serveis professionals com a asessora de bellesa i imatge, fet que requereix un correcte posicionament en cercadors i la facilitat de poder entrar en contacte amb clientes potencials. Per això, el web incorpora un formulari de contacte, un calendari d’esdeveniments a realitzar i la subscrició a una llista de distribució d’un butlletí electrònic amb consells i trucs de bellesa.

Donada aquesta situació, Social Mirror va presentar una proposta que  consistia en un projecte de posicionament web mitjançant paraules clau i en el disseny i programació del nou web.

El projecte web de la Gloria Lopera

Pel que fa al projecte de posicionament, després de fer un estudi de la competència, es varen proposar les paraules clau amb més possibilitats d’obtenir bons resultats en cercadors i que alhora fossin adequades per descriure els serveis professionals de la Gloria Lopera. Un cop presentades diferents propostes, vàrem decidir que la URL del bloc fos www.asesoradeimagenybelleza.es i un conjunt de recomanacions per la redacció dels continguts del web.

Pel que fa al desenvolupament del web, en un primer estadi vam fer diverses propostes de disseny que cobrissin els objectius de negoci de la Gloria Lopera, i posteriorment vam optar per construir el web sobre el CMS WordPress, ja que és un dels gestors de continguts més fàcils a l’hora d’introduir nous continguts per part de persones que no tenen coneixements informàtics, ajuda al posicionament en cercadors i és molt fàcil de canviar davant de possibles modificacions futures.

Escollit el disseny i decidida la plataforma, ja només quedava posar-se a programar la web. Fou dins aquesta fase que vam implantar un  mòdul de SEO (posicionament web) i una intranet des de la qual les consultores de l’equip de la Gloria Lopera poden accedir a informació i recursos del seu interès segons el seu perfil mitjançant un usuari i contrasenya personalitzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *