Skip to content

Ja tenim projecte guanyador del Premi a l’Emprenedoria de Social Mirror!

El passat 26 d’abril La Nit de l’Empresa que organitza l’ADEG (Associació d’Empresaris del Garaf, Alt Penedès i Baix Penedès) va ser l’escenari de l’entrega del Premi a l’Emprenedoria de Social Mirror.

El projecte guanyador ha estat T de Tutor, de Rosa Badia, una iniciativa online relacionada amb la formació no reglada. Es tracta d’un projecte impulsat per una professional del sector que ha detectat una necessitat a la qual vol donar resposta: posar en contacte a través d’internet persones que ofereixen i demanden formació no reglada de qualsevol tipus (idiomes, musical, artística, jardineria, decoració, etc.).

El jurat del Premi, format per Jordi Galimany com a representant de l’ADEG, Núria Just del Centre Àgora de Vilafranca del Penedès, Susana Duaso de Som Sant Sadurní i Xènia Porcel i Roger Villanueva de Social Mirror, va destacar el fet que el projecte T de Tutor havia realitzat una enquesta prèvia a una mostra de 500 persones d’usuaris i usuàries potencials del servei, així com que podia veure un retorn a curt i mig termini dels serveis oferts per Social Mirror, l’objecte del Premi.

En total, han presentat propostes de projectes 12 emprenedors i emprenedores de diferents sectors del Penedès i el Garraf. D’aquests, tres van ser escollits finalistes pels membres del Jurat, valorant la documentació presentada, la viabilitat econòmica del projecte i la necessitat de serveis en l’àmbit de la comunicació i el marketing digital.

Des de Social Mirror valorem molt positivament el nivell de propostes rebudes, que mostren que, tot i la situació econòmica actual, continua havent persones que creuen en els seus projectes i que s’esforcen per tirar-los endavant tot i les dificultats del moment.

El Premi que ha guanyat el projecte T de Tutor consisteix en una sessió de treball conjunta per tal d’abordar quines són les seves necessitats de marketing i comunicació digital i definir quins dels serveis que ofereix Social Mirror li pot ser de més utilitat. Un cop decidim això, Social Mirror realitzarà aquest servei sense cap tipus de cost per a la impulsora del projecte, en línia amb l’objectiu de la convocatòria d’aquest Premi: ajudar a les persones emprenedores en l’etapa inicial per tal de consolidar noves iniciatives econòmiques al territori.

Esperem que el treball conjunt amb l’equip de T de Tutor sigui un èxit i que puguem convocar una nova edició del Premi a l’Emprendoria l’any vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *