Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

Hem fet el vídeo de la campanya de Nadal de Som Sant Sadurní

by Roger Villanueva on 24 desembre, 2013 No comments

A Social Mirror acabem l’any molt contents, entre d’altres coses perquè hem fet el vídeo de la campanya de Nadal de Som Sant Sadurní, l’entitat que agrupa els comerços i empreses de serveis de Sant Sadurní d’Anoia.

L’objectiu del vídeo és mostrar la cara més simpàtica i humana del comerç de proximitat, per motivar a realitzar les compres nadalenques als comerços i establiments de la localitat.

Per aconseguir-ho hem fet un vídeo on els protagonistes són les persones responsables dels comerços associats a l’entitat. Hi han participat més de 60 persones i estem molt satisfets amb el resultat final.

Volem agrair a Som Sant Sadurní la seva confiança en nosaltres i a totes les persones que hem gravat la seva bona predisposició i bon humor per construir una peça viva, dinàmica i molt divertida.

A dalt pots veure el vídeo, esperem que t’agradi i que passis unes bones festes!

Share this post:

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaHem fet el vídeo de la campanya de Nadal de Som Sant Sadurní

Related Posts

Take a look at these posts