Skip to content

Instagram ja permet programar publicacions

Instagram ha anat aplicant millores a comptagotes als usuaris de l’aplicació. Per a les empreses, la gestió d’aquesta xarxa social ha estat una mica més complicada que d’altres com Facebook. Al principi no es permetia tenir més d’un compte per smartphone. Això feia complicat dur a càrrec més d’una marca a Instagram. Des de la seva actualització al 2016, ara ja és possible tenir fins a 5 comptes en el mateix telèfon intel·ligent.

Després de moltes altres millores, com l’aparició dels stories, gifs animats, links a les stories (només als comptes amb més de 10.000 seguidors …), Instagram ha optat per fer un canvi molt esperat per a les empreses.

Programar publicacions de forma automàtica a Instagram és una de les peticions més demandades des de fa temps. Per fi, aquesta última setmana s’ha fet realitat, però amb alguns peròs.

Puc programar des de l’aplicació?

No és possible programar contingut directament des d’Instagram, com si que et permet fer-ho Facebook. El suport de la programació de continguts s’ha afegit a l’API Graph de la plataforma. Això vol dir que podràs aprofitar aquesta característica només a través d’aplicacions de gestió de xarxes.

Per fer-ho, cal fer servir una aplicació externa on pots generar el contingut i programar per a la data que vulguis. Una de les més conegudes és Hootsuite, que de seguida s’ha unit a aquesta nova millora d’Instagram. També pots fer servir Later, una altra aplicació que et permetrà programar contingut de forma automàtica.

Puc programar amb qualsevol compte d’Instagram?

Per poder programar contingut, hauràs de tenir un compte d’empresa. Tot i això, asseguren des de Facebook que la programació de contingut estarà disponible per als perfils no empresarials d’aquí a un any, a partir de principis de 2019.

Puc programar qualsevol tipus de contingut?

Per ara Instagram només permet publicar fotos de forma automàtica. Els vídeos, les fotos múltiples i els stories segueixen sent contingut de publicació instantani.

Instagram segueix pensant en futures millores

L’aplicació de moda s’està preparant per llançar noves millores properament. Entre elles es parla d’aprofitar la integració amb Shopify per incrementar la visibilitat de productes dels eCommerce, la recerca per reconeixement intel·ligent que permetrà reconèixer i agrupar imatges per temes sense necessitat d’introduir text, o la incorporació de la realitat augmentada en els stories.

Encara ens queden moltes novetats per davant amb la xarxa social del moment: Instagram. I tu, quina millora estàs desitjant que Instagram apliqui? Deixa’ns un comentari i explica’ns. I si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís!

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *