Skip to content

Joan Quintana Forns millora la reputació digital amb Social Mirror

Joan Quintana Forns és psicòleg especialitzat en comportament i canvi organitzacional. Actualment és director del programa de Direcció Avançada de RRHH de ESADE, co-autor del llibre “Anticípate” i director de Coaching Relacional. En el passat fou durant 4 anys director de Desenvolupament i RRHH de “la Caixa”.

La diversitat de perfils professionals de Joan Quintana Forns es reflectia en la seva reputació digital, generant confusió a les persones que buscaven informació sobre ell a internet i que no coneixien en detall les seves aptituds i trajectòria. Per aquesta raó Joan Quintana Forns va contactar amb Social Mirror, amb l’objectiu d’endreçar i homogeneitzar la seva presència i reputació digital.

Social Mirror va realitzar diverses reunions i anàlisis sobre el missatge que Joan Quintana Forns volia transmetre a internet i va elaborar un Pla Estratègic de Comunicació per a la seva marca personal, un mapa conceptual dels diferents missatges a comunicar i un full de ruta amb les pautes i accions comunicatives a implementar.

Les accions 2.0 per Joan Quintana Forns

Un cop la estratègia de comunicació fou validada per ambdues parts, calia decidir quines de les accions que s’havien proposat es tiraven endavant i de quina forma les implantàvem i portàvem a terme.

La primera acció fou la creació d’un bloc personal, que actua com a nucli aglutinador de la presència online de Joan Quintana Forns i alhora, facilita el contacte amb els seus clients, tant actuals com potencials.

Posteriorment es va portar a terme l’actualització del seu perfil personal a Linkedin, així com als webs, blocs i plataformes en les quals es fa referència a la seva trajectòria professional.

Avui el bloc s’actualitza amb diferents continguts, segons la periodicitat establerta, per Joan Quintana Forns amb suport de Social Mirror. A curt termini, es planteja la incorporació d’una versió anglesa dels continguts, així com l’alta d’un compte personal a Twitter per tal de seguir reforçant el seu posicionament com a referent en la matèria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *