Skip to content

La Fundació l’Espiga ja disposa de pàgina web

Estem especialment contents de l’últim projecte que hem acabat: el nou web de la Fundació l’Espiga, que treballa a favor de les persones amb discapacitat i de les seves famílies.

Es tracta d’una entitat que ofereix atenció integral a les persones amb discapacitat al Penedès des de fa 30 anys i que encara no disposava d’un espai a internet on mostrar la important tasca que realitza.

Ara el seu nou web explica els seus orígens i els diferents serveis que ofereixen, ajudant a explicar millor la feina que fan i les diferents formes de col·laboració possible, ja sigui com a particular o com a empresa.

El web està disponible en català i castellà i ofereix la possibilitat que l’usuari el pugui veure amb diferents mides de lletra, complint així amb les directrius d’accessibilitat per al contingut web (Triple-A).

Està construit sobre el gestor de continguts WordPress, per tal que ara siguin els treballadors i treballadores de la Fundació els que puguin mantenir-lo actiu, amb notícies, vídeos i altres continguts sobre el seu dia a dia.

Esperem que el nou web ajudi a potenciar la seva presència a internet i serveixi perquè el seu missatge arribi encara més lluny!

Si vols veure el web de la Fundació l’Espiga, pots fer clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *