Skip to content

La UEP estrena nou web de la mà de Social Mirror

El passat dijous 10 d’octubre a la seu de la UEP (Unió Empresarial del Penedès) i davant alguns mitjans de comunicació, el gerent de la UEP, Francesc Simó, juntament amb Social Mirror, vam presentar el seu nou web.

La Unió Empresarial del Penedès fa un temps que està duent a terme un conjunt d’accions per apropar-se més al soci i posar a la seva disposició diferents eines perquè aquest es beneficiï en funció dels seus objectius de negoci.

Per això, una de les finalitats que persegueix aquest nou web és oferir un espai propi a cada empresa associada des d’on puguin donar a conèixer la seva empresa, els seus productes i serveis, dades de contacte, valor diferencial respecte a la seva competència, etc, ja sigui mitjançant un text descriptiu, fotografies o vídeos.

Per dur a terme aquest projecte, des del principi vam considerar essencial conèixer els objectius de negoci i la nova estratègia empresarial que la UEP estava impulsant, perquè el seu nou web, tant a nivell d’estructuració de continguts com de disseny, estigués alineat amb aquesta orientació.

Hem construït el web sobre el gestor de continguts (CMS) WordPress , ja que ofereix una gran facilitat en l’actualització de nous continguts per part del mateix equip de la UEP.

Des de Social Mirror hem carregat tots els continguts que les empreses associades han subministrat, així com la informació corporativa sobre l’organització. També hem elaborat un manual d’usuari per a les persones que s’encarregaran d’anar actualitzant els continguts en el futur i hem realitzat sessions de formació perquè puguin mantenir viu el web de forma autònoma, sense necessitat de coneixements informàtics.

Des Social Mirror pensem que el major repte d’aquest projecte ha estat estructurar d’una manera òptima i amigable per al visitant el gran volum d’informació, així com trobar un disseny prou modern però que alhora donés una imatge de rigor.

Esperem que sigui una eina útil al servei tant de l’organització com de les seves empreses associades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *