Els visitants arriben al teu web i se’n van sense contactar amb tu?

Vols captar más dades de les teves visites online?

T’ajudem a aconseguir-ho!

Social Mirror ens centrem en incrementar la ràtio de conversió del teu web corporatiu.

 

Així aconseguiràs més dades de contacte dels teus visitants web i obtindràs un flux constant de leads per al teu equip comercial.

CRO

Optimitza la ràtio de conversió (CRO) de la teva web millorant l’experiència d’usuari (UX) i així aconseguiràs captar dades de contacte de més visitants.

Inbound marketing

Atrau al teu client ideal cap al teu web mitjançant la publicació de contingut del seu interès i ofereix-li el que necessita a canvi de les seves dades de contacte.

Marketing automation

Personalitza els enviaments per email segons el comportament de l’usuari a la teva web, apropant així al moment de la conversió a través del lead scoring.

KPI's y analítica

Usa la analtítica enfocada a resultats per rendibilitzar totes les accions en funció de si t’aporten més leads per al teu funnel de vendes.

El servei “+LEADS” t’interessa si el teu web corporatiu no és una entrada constant de leads, si el teu ràtio de conversió està per sota de la ràtio mitjana del teu sector o si has detectat problemes d’experiència d’usuari que dificulten la consecució de nous leads.

Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte

Treballem amb les millors solucions tecnològiques del mercat i les posem al teu servei perquè aconsegueixis més leads a internet.

Laura del Fresno+Leads