Skip to content

Llancem el web d’Olga Jiménez amb una intranet d’ús privat

Social Mirror acabem de llançar el web d’Olga Jiménez, Empresària Executiva Elite de Mary Kay, multinacional nord-americana dedicada a la fabricació i comercialització de productes per a la cura de la pell i maquillatge.

Avui, Olga Jiménez compta amb una unitat de més de 400 consultores de bellesa i una futura àrea de 34 empresàries a les quals ha de motivar, donar suport i formar, a més d’organitzar sessions personalitzades per a les seves clientes.

El motiu principal pel qual Olga Jiménez ha decidit crear una pàgina web ha estat disposar d’un espai que li permeti aglutinar tot el material formatiu que genera i oferir la possibilitat a les consultores de bellesa i empresàries de què puguin disposar d’aquest material d’una forma ordenada i còmoda.

Aquestes consultores de bellesa i empresàries, en funció del seu rang dins de la companyia, poden accedir en la intranet d’ús privat a més de 40 vídeos tutorials i més de 100 documents formatius.

Els serveis que des Social Mirror hem dut a terme en aquest projecte, han estat:

  • Conèixer mitjançant un conjunt de reunions quin eren els objectius de negoci d’Olga Jiménez i què pretenia aconseguir amb el seu nou web.
  • ]Proposar una estructura per al nou web que cobrís les necessitats funcionals plantejades.
  • Proposar un disseny coheren amb la imatge que Olga Jiménez volia transmetre.
  • Construir el web i carregar-lo de continguts.
  • Formar a la persona que realitzará l’actualizació de nous continguts en el web a partir del seu llançament.

El projecte ha tingut una durada de 15 setmanes, essent les tasques de càrrega de continguts (vídeos, fotos i documents) i els diferents nivells d’accessos segons el nivell de carera, les tasques a què s’ha destinat més temps en l’execució del projecte .

D’altra banda, volem agrair a Olga Jiménez i Martí Mas la seva implicació, resolució i celeritat a l’hora de prendre les decisions, ja que sense aquestes condicions, el projecte s’hagués pogut demorar en el temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *