Skip to content

Hem fet el nou web de l’Institut Relacional

Estem molt contents perquè acabem d’estrenar el nou web de l’Institut Relacional, una organització en la qual professionals de múltiples disciplines treballen per facilitar que persones i organitzacions generin relacions poderoses i responsables.

L’Insitut Relacional és un projecte que hem vist crèixer des dels seus inicis, ara fa un parell d’anys, i que disposava d’un web que reflexava molt la seva organització interna, fruit de l’etapa inicial que estava vivint l’organització.

Ara, dos anys després i amb molts projectes en marxa, era el moment de fer un pas més també en la seva imatge a internet. Per això el nou web està molt més centrat en explicar la seva activitat, el seu impacte en els ámbits de treball on es mou (empresa, educació, salut i societat) i com professionals, organitzacions i persones de diferents àmbits poden participar i col·laborar-hi.

El web està basat en el disseny responsive, que adapta la pàgina web a la mida de la pantalla que utilitzi el visitant, ja sigui un ordinador de sobretaula, una tablet o un telèfon mòbil, garantint així que l’usuari sempre té la millor experiència de navegació possible.

És un web multi-idioma, encara que en la fase de llançament només està disponibles en castellà, però en les properes setmanes es traduiran tots els continguts al català i a l’anglès, per tal d’aconseguir el major impacte possible de les publicacions.

Aquest ha estat un projecte on hem cuidat molt els aspectes estètics i visuals, per tal que ajudin a transmetre els valors i propòsit de l’organització i perquè facin que la descoberta d’informació sigui el més visual i intuïtiva possible.

El projecte de renovació del web perseguia també l’objectiu d’explicar què és l’Institut Relacional i quina és la feina que fa, així com donar a conèixer quins són els resultats de les tasques que porten a terme. ¡Esperem haver-ho aconseguit!

Si vols fer-hi una ullada pots veure el nou web en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *