Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

Portem la comunicació del proper TEDxRambles!

by Roger Villanueva on 22 maig, 2013 No comments

Social Mirror és l’empresa de marketing i comunicació encarregada de difondre i promocionar el TEDxRambles 2013, que se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona el proper 4 de juliol sota el títol “Ciència, tecnologia i consciència”.

TED (Technology, Entertainment, Design) és un esdeveniment anual, sorgit l’any 1984 a Califòrnia (Estats Units), sota el lema “Idees que val la pena difondre”. Es tracta de conferències de 18 minuts de durada en les quals participen ponents de màxim nivell de diferents disciplines: educació, negocis, entreteniment, tecnologia, ciència, disseny, art, cultura, medi ambient, etc. En aquest marc, se celebren esdeveniments locals com TEDxRambles, per tal de generar discussions sobre temes diversos i fer arribar la filosofia TED arreu del món.

La nostra tasca consisteix a donar la màxima difusió al TEDxRambles, aconseguint que les idees dels ponents arribin al major nombre de persones possible. Això esperem aconseguir-ho mitjançant l’actualització del web  www.tedxrambles.com, la pàgina de Facebook i el compte de Twitter, així com el contacte amb els mitjans de comunicació. Durant la celebració del TEDxRambles, que es podrà veure en streaming, Social Mirror serem els encarregats de retransmetre’n el contingut via Twitter.

Entre les organitzacions col·laboradores de l’edició 2013 de TEDxRambles, a més de Social Mirror, també hi ha l’Associació Espiral Educació i Tecnologia, que treballa per posar en contacte persones, idees i projectes educatius, CEL Working, una xarxa d’emprenedors de l’àmbit social, cultural, educatiu i tecnològic, Fundació Funosa, que coordina campanyes i actuacions en l’àmbit de la salut i el benestar, i el Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona, que serà l’escenari de l’esdeveniment.

Així doncs, t’esperem al proper TEDxRambles. Si no hi pots assistir, et convidem a seguir-lo en directe per streaming i a través dels diferents perfils en les xarxes socials! Mentrestant, et deixem un exemple d’una conferència TED que esperem que et sembli interessant:

Share this post:

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaPortem la comunicació del proper TEDxRambles!

Related Posts

Take a look at these posts