Skip to content

Portem la comunicació digital de Baby’n’Joy!

Social Mirror és l’empresa de marketing i comunicació encarregada de difondre i promocionar a internet l’empresa Baby’n’Joy, la primera marca de caixes regal experencials per a nadons de 0 a 3 anys.

L’objectiu pel que se’ns ha contractat és incrementar el nombre de visites mensuals que rep el web corporatiu, ja que hi ha una relació directe entre el nombre de visites que rep el portal i les vendes de les caixes regal experencials.

Per tal d’assolir aquest objectiu, s’ha decidit conjuntament amb els responsables de Baby’n’Joy, portar a terme la monitorització, gestió i publicació de continguts a Facebook, amb l’objectiu d’incrementar i fidelitzar la comunitat de fans i aconseguir una major notorietat de la marca Baby’n’Joy.

Una altra acció que es realitzarà dins de Facebook, serà la conceptualització i confecció de concursos, ja siguin a la pròpia pàgina de Baby’n’Joy o a d’altres pàgines de bloggers del sector amb un nombre elevat de seguidors, per tal que contribueixin a incrementar la notorietat de la marca Baby’n’Joy.

Social Mirror també s’encarregarà de redactar i publicar els continguts del bloc, que van dirigits a donar a conèixer els diferents productes i serveis que ofereix Baby’n’Joy. Un dels reptes importants en aquest punt, és intentar arribar a un públic que, tot i no interessar-se pel món dels nadons, fet que dificulta la coneixença de Baby’n’Joy, és un comprador potencial de les caixes experencials en el moment de realitzar un regal a un familiar, amic etc.

Així doncs, esperem que aquestes accions donin el seu fruit i en breu molta gent conegui i provi les caixes regal experencials de Baby’n’Joy!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *