Skip to content

El nostre primer projecte de posicionament en cercadors en JAPONÈS

Sí, sí, has llegit bé. Hem portat a terme un projecte de posicionament en cercadors (SEO) en japonés.

Es tracta de la primera vegada que hem fet un projecte en aquesta llengua i per portar-lo a terme hem comptat amb la col·laboració d’una persona de l’empresa resident al Japó amb la que ens hem complementat a la perfecció.

El projecte de posicionament ha estat per a Especialitats M. Masdeu, una empresa de producció de bases alimentàries per a ser farcides (tartaletes, mini cons, bases per pastissos, etc.).

De fet no és la nostra primera col·laboració amb Especialitats M. Masdeu. L’any passat vam portar a terme la renovació del seu web, acompanyat d’un projecte de posicionament en cercadors en castellà, català i anglès que els està donant molts bons resultats.

Els responsables d’Especialitats M. Masdeu han pogut veure com en els darrers mesos el nou web els ajudava en la seva estratègia d’internacionalització. Així, el projecte de posicionament en cercadors realitzat i uns continguts (tant a nivell de text com de fotografia) molt cuidats han contribuït a què Especialitats M. Masdeu hagi obert mercat en més d’una vintena de països.

Ara Especialitats M. Masdeu ha fet una important aposta pel mercat japonès, que està rebent de forma molt satisfactòria l’entrada de nous productes alimentaris, com és el cas dels que produeix l’empresa. Per aquest motiu des de la Direcció d’Especialitats M. Masdeu es va considerar que era necessari no només traduir el web al japonès, sinó també posicionar el web en cercadors per tal d’incrementar al màxim les possibles visites i la introducció en aquest mercat.

Per nosaltres aquest projecte ha estat una experiència molt positiva i enriquidora i agraim la confiança que un cop més Especialitats M. Masdeu ha dipositat en nosaltres. ¡Esperem que la seva entrada en el mercat japonès sigui un gran èxit i que el projecte que hem fet plegats hi contribueixi!

Si vols veure el web en japonès d’Especialitats M. Masdeu fes clic en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *