Skip to content

Posicionament en cercadors utilitzant Google+

Ja fa més d’un any que Google va llançar Google+, la seva aposta més decidida per la comunicació social, i un nou element a tenir en compte en una estratègia de posicionament en cercadors.

Tot i ser la xarxa social que ha obtingut un creixement més ràpid en comparació a la resta, actualment ja l’utilitzen 17 milions de persones a Espanya, el temps de permanència dels usuaris a Google+ no cobreix les expectatives d’ús que Google s’havia fixat.

Tot això, però, pot canviar en breu, ja que Google+ no és només una nova xarxa social, sinó que pot jugar també un paper en el posicionament en cercadors.

Google+, la nova versió del cercador Google

Google+ es vol convertir en la nova versió de Google, actualitzada i adaptada a un món dominat per les xarxes socials. En els últims mesos la companyia ha fet un esforç important per integrar dins de Google + un dels seus serveis més utilitzats, Google Maps, actualment anomenat Google Local, i tot preveu que en siguin molts d’altres.

Google+ va més enllà d’una xarxa social, ja que té repercussions sobre el posicionament en cercadors (Search Engine Optimization – SEO) i canvia radicalment com els usuaris veuen els resultats de les seves cerques.

Això vol dir que Google pot decidir que les pàgines de webs o blocs que tenen presència a Google+ es posicionin millor, que els continguts compartits per molts usuaris en xarxes socials es posicionin millor, que els continguts d’autors actius a Google+ es posicionin millor, etc.

Millorar el posicionament en cercadors utilitzant Google+

La nostra experiència ens mostra que l’activitat a Google+ beneficia el posicionament en cercadors (SEO) i creiem, per tant, que és quelcom que s’ha d’integrar en les estratègies digitals.

A més, tenir presència a Google+ permet que la teva fotografia es mostri en els resultats de cerca, diferencian-te de la resta de resultats.

Google+ és més que una xarxa social, és l’evolució de Google, de fet, és el nou Google. I tenint en compte que el 97% de les cerques al nostre país es fan en aquest cercador, estem convençuts que els professionals i les organitzacions hi han de ser presents.

I vosaltres, què en penseu? Utilitzeu Google+? Heu vist canvis en el posicionament en cercadors dels vostres continguts arrel de l’ús de Google+?

Aquesta és la nostra pàgina d’empresa a Google+… Ens afegeixes als teus cercles?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *