Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

web Industrias Bolcar

Projecte SEO, nou web i vídeo per a Industrias Bolcar

by Roger Villanueva on 14 abril, 2014 No comments

Industrias Bolcar és una empresa familiar de fabricació i comercialització de sacs de paper per als sectors de la construcció, alimentació humana, animal, mascotes, productes químics i llavors.

El motiu pel qual ens van contractar a Social Mirror va ser per que estaven interessats en actualitzar el seu antic web, amb una imatge més actual, noves fotos i un vídeo explicatiu que transmetés la important inversió en tecnologia que Industrias Bolcar ha realitzat durant aquests anys.

D’altra banda, Industras Bolcar desitjava millorar el seu posicionament en cercadors atès que es troben en un procés d’internacionalització a diferents països.

El projecte per part de Social Mirror va consistir en:

  • Desenvolupament d’un projecte de posicionament en cercadors (seo) mitjançant l’anàlisi de les paraules clau (keywords) per les quals desitjaven aparèixer en diferents idiomes.
  • Proposta d’estructura i disseny del nou web.
  • Grabació i edició d’un vídeo que transmetès la imatge que Industrias Bolcar vol transmetre als seus mercats i clients potencials.
  • Construcció del nou web, càrrega dels contiguts facilitats pels responsables d’Industrias Bolcar i vídeo.
  • Aplicació dels resultats obtinguts mitjançants el projecte de posicionament en buscadors (SEO) amb la introducció de paraules clau, revisió de textes, consecució d’enllaços etc.
  • Alta del canal de YouTube, càrrega del vídeo en la web.
  • Substitució de l’antiga web per l’actual web d’Insdustrias Bolcar.

¡Desitgem que el projecte de posicionament (SEO) ajudi a Industrias Bolcar a ser trobats en els respectius cercadors pels seus clients potencials, així com la modernització de la nova web, nou vídeo i fotos, transmetin la imatge que Industrias Bolcar desitja pels seus nous mercats!.

Si vols veure el nou web, clica aquí.

 

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaProjecte SEO, nou web i vídeo per a Industrias Bolcar

Related Posts

Take a look at these posts