Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

bloc de casaments cal blay

Renovem el bloc de Cal Blay

by Roger Villanueva on 10 març, 2014 No comments

Fa fa dos anys que vam llançar el bloc de Casaments de Cal Blay i havia arribat el moment de fer-ne un redisseny i realitzar alguns ajustaments.

Per això acabem de renovar-lo buscant potenciar l’aspecte visual i facilitant la navegació de l’usuari.

Els canvis que hem aplicat van en línia amb els objectius de negoci de Cal Blay per als propers anys, potenciant el servei de catering de casaments i apostant per muntatges originals i a mida en diferents emplaçaments de Catalunya.

Així, en el nou bloc les fotografies tenen un pes molt important, per tal que el visitant pugui fer-se una idea ràpidament de tot el que Cal Blay li ofereix per al seu casament.

També hem simplificat el menú per tal que la navegació sigui més àgil, potenciant que els visitants passin d’un contingut a un altre de la forma més còmoda possible.

A més, hem creat diferents pàgines específiques per aquells espais o serveis que a l’empresa li interessa més destacar, ajudant així a posicionar-los millor a nivell de SEO (posicionament en cercadors com Google) i per facilitar la cerca d’informació al visitant.

El bloc de Casaments Cal Blay és un espai on les persones que estan en procés de preparar el seu casament poden resoldre tots els seus dubtes, així com buscar inspiració o idees d’espais, propostes gastronòmiques, decoració, etc, per al seu gran dia.

A més de servir com a recurs informatiu, l’objectiu del bloc és aconseguir sol·licituds de pressupostos de casaments, per això en diverses ocasions el visitant es troba amb una forma còmoda i fàcil de sol·licitar un pressupost sense cap compromís.

Estem molt contents del nou disseny, així com de les noves funcionalitats que hem incorporat. Si vols veure’l, pots visitar-lo fent clic aquí.

Share this post:

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaRenovem el bloc de Cal Blay

Related Posts

Take a look at these posts