Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

web tomato

Renovem el web del restaurant Tomato a Barcelona

by Roger Villanueva on 9 juliol, 2013 No comments

Social Mirror hem dut a terme la renovació del web de Tomato, un restaurant ubicat al carrer Tuset de Barcelona, on anteriorment s’havien realitzat nombrosos concerts de jazz quan era la coneguda “Cova del Drac”.

Els motius que han portat al restaurant Tomato a renovar la seva pàgina web han estat l’interès en modernitzar la seva imatge a internet i, sobretot, transmetre allò que realment és el nou Tomato: un restaurant que, segons avança el dia, es transforma.

Aquesta és la idea que des Social Mirror hem treballat i incorporat al web, per comunicar al client i client potencial del restaurant que Tomato és un lloc del qual es pot gaudir en diferents moments del dia, ja sigui per esmorzar, dinar, berenar, sopar o prendre una copa.

Els serveis que des Social Mirror hem dut a terme en aquest projecte, han estat:

  • Conèixer, mitjançant la realització de diverses reunions, quins eren els objectius de negoci del restaurant Tomato i quins objectius volien aconseguir amb el seu nou web.
  • Proposar una estructura i disseny per al nou web que transmetés la idea que el restaurant Tomato es va transformant en funció del moment del dia.
  • Redactar els continguts del web, que també havien de transmetre aquesta idea.
  • Construir el web i llançar-lo.

L’execució del projecte estava prevista en 8 setmanes, tot i que ha patit alguns retards a causa de la necessitat de buscar un moment adequat per a la realització de les fotografies.

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaRenovem el web del restaurant Tomato a Barcelona

Related Posts

Take a look at these posts