Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

Sàbat

Sàbat aposta per Social Mirror per millorar el SEO del seu web

by Roger Villanueva on 17 maig, 2014 No comments

Sàbat, empresa de fabricació de plaques i morrions de cava i xampany d’altíssima qualitat, està immersa en un procés d’internacionalització, pel que ha decidit contractar Social Mirror, per a la millora del seu posicionament en cercadors en diferents idiomes.

L’objectiu de Sàbat una vegada finalitzat el projecte és aparèixer en les primeres posicions de Google, en el moment en què un client o client potencial realitzi una recerca de les paraules clau (keywords) que s’han definit per part dels responsables de Sàbat.

La metodologia que es durà a terme per executar el projecte és la següent:

  • Realitzar una reunió amb els responsables de Sàbat per conèixer en quins mercats i per quines paraules els agradaria aparèixer en els diferents cercadors.
  • Un cop definides aquestes paraules, Social Mirror realitzarà un anàlisi sobre quines són les paraules clau que tenen més possibilitats d’aparèixer a la primera pàgina dels cercadors, d’altra banda, també proposarà altres paraules a la direcció de Sàbat per així ampliar les possibilitats d’aparició.
  • A continuació s’instal·larà un sistema de rastreig a la seva pàgina web, el qual permetrà comparar l’ordre d’aparició de Sàbat respecte a la seva competència pels països definits.
  • Definides les paraules clau i coneguda l’aparició de Sàbat en els diferents cercadors, es passarà a implementar les millores que Social Mirror proposi, amb l’objectiu de millorar el seu posicionament actual en els diferents cercadors.

Aquestes accions es realitzaran en els idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, rus i portuguès) i la durada del projecte s’estima aproximadament en 3 mesos.

D’altra banda i de forma continuada, es realitzarà un anàlisi de la progressiva millora de l’aparició de la pàgina web de Sàbat en els diferents cercadors respecte a les paraules seleccionades i un cop finalitzat el projecte, es confeccionarà un informe amb la situació de millora aconseguida.

Esperem que el projecte sigui un èxit per Sàbat i d’aquí a 3 mesos estiguin agraïts amb el nostre treball.

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaSàbat aposta per Social Mirror per millorar el SEO del seu web

Related Posts

Take a look at these posts