Skip to content

Social Mirror finalitza amb èxit la nova web de Especialitats M. Masdeu

Especialitats M. Masdeu és una empresa dedicada a la fabricació i comercialització de productes de pastisseria i rebosteria, que exporten a més de 15 països després de passar uns exhaustius criteris de qualitat.

Els motius que han portat a Masdeu a renovar la seva pàgina web han estat l’interès en millorar el seu posicionament en cercadors, per captar nous clients internacionals, així com per modernitzar la seva imatge i presència digital.

Els serveis que des Social Mirror hem dut a terme en aquest projecte, tenint en compte els objectius de Masdeu, han consistit a:

  • Conèixer mitjançant un conjunt de reunions quins eren els objectius de negoci de Masdeu i què pretenien aconseguir amb el seu nou web.
  • Establir les paraules clau per les quals estaven interessats que els clients potencials dels mercats als quals es dirigeixen els trobessin i quines paraules tenien més probabilitats de millorar el seu posicionament natural a Google.
  • Proposar una estructura i disseny per al nou web, així com la redacció dels continguts que hi apareixen.
  • Programar el web i posar-lo en funcionament amb tres idiomes diferents.

El projecte ha tingut una durada total d’unes 10 setmanes i volem aprofitar per destacar la implicació de la direcció de Masdeu, que ha facilitat en tot moment la informació i fotografies necessàries, així com la rapidesa en la presa de decisions.

Passats uns tres mesos del llançament del nou web, que just ara s’acaba d’estrenar, farem un estudi d’analítica web per conèixer el seu posicionament natural en cercadors, i en el cas que sigui necessari, realitzarem els canvis pertinents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *