Skip to content

Social Mirror incorpora dues noves persones al seu equip

A principis de Novembre s’han incorporat a Social Mirror, agència de marketing digital y eCommerce, el Francis García i la Judit Corbellini.

L’objectiu d’aquestes dues incorporacions és oferir un millor servei als nostres clients i als nostres propis eCommerce (Juguear.com i Yokaia.com).

Francis García és un professional expert en atraure visites a botigues online i webs, pel qual les seves principals funcions seran gestionar campanyes de SEO, SEM, Facebook Ads … Bàsicament el que volem és que els bons resultats que ha aconseguit en la seva anterior etapa per a empreses tan importants com Lacoste, Bazar el Regalo, Tea Shop, etc., ara ho faci pels nostres clients i projectes propis amb una atenció molt més personalitzada.

Judit Corbellini ve a reforçar la nostra pròpia comunicació a Social Mirror i a donar suport d’una manera transversal en tots aquells projectes en què la necessitem, això ens permetrà lliurar els projectes fins i tot abans del termini acordat.

Aquestes dues incorporacions ens permeten que la Laura del Fresno se centri més en realitzar projectes webs i eCommerce tant a nivell de disseny com d’usabilitat i content management, a més de seguir gestionant els projectes que té actius a dia d’avui.

Xènia Porcel seguirà realitzant tasques de co-direcció a Social Mirror, projectes de consultoria i definició d’estratègies de comunicació i gestió de projectesRoger Villanueva seguirà realitzant tasques de codirecció i accions comercials.

I tot això per què t’ho expliquem i en què et beneficia?

Doncs t’ho expliquem per què ens fa il·lusió i et beneficia i molt, si ets una empresa mitjana, que disposa d’una o dues persones al departament de màrqueting que han de realitzar una infinitat d’accions a les quals no els poden dedicar el temps necessari.

A Social Mirror t’oferim la possibilitat de contractar-nos per a la consecució d’un objectiu concret en dues modalitats, ja sigui per un temps i projecte determinat o mitjançant un servei continuat.

A canvi, disposaràs dels coneixements i professionalitat d’un/a súper expert/a en comunicació digital, atracció de visites, increment de vendes en el teu eCommerce i entrada de leads, disseny i creació de pàgines web, botigues online, assessorament en el procés de creació i millora d’un negoci digital etc., tot això amb un creixement continuat i sostingut en el temps.

Així que ja ho saps, si estàs interessat/da en tenir un suport d’experts en màrqueting digital per als teus projectes, fes-nos-ho saber i en un parell de dies em posaré en contacte amb tu.