Skip to content

Social Mirror s’integra a la plataforma de serveis “elteunegocipuntexe”

[dropcap1]A[/dropcap1] mitjans del mes de juny, Social Mirror es va integrar a elteunegocipuntexe, un grup d’empreses que s’han unit per tal d’aconseguir sinèrgies a l’hora d’executar projectes per a un mateix client.

L’objectiu de formar part d’aquesta plataforma de serveis no és altre que incrementar les possibilitats de venta a més clients, ja que cadascuna de les empreses integrants d’elteunegocipuntexe, a més d’oferir i executar els seus serveis, intenta detectar necessitats que tingui aquest client i que puguin ser cobertes per alguna de les empreses integrants de la plataforma.

Un altre aspecte que pensem que pot ser molt beneficiós tant per a les empreses integrants d’elteunegocipuntexe com pel client, són les sinèrgies que es poden aconseguir a l’hora d’executar un projecte per a un mateix client on hi participen diferents empreses, cadascuna d’elles realitzant els seus propis serveis.

Les empreses que formem part d’elteunegocipuntexe ens vàrem adonar que de vegades estàvem treballant per a un mateix client i un mateix projecte sense saber-ho. Això generava que el client hagués de transmetre els objectius del projecte a cadascuna de les empreses i realitzar un esforç a l’hora de coordinar-nos a tots.

Ara, en formar part d’elteunegocipuntexe, el client només ha de transmetre l’objectiu del projecte a una única empresa proveïdora que lidera el projecte; i és aquesta la que s’encarrega de traspassar la informació a la resta d’empreses implicades d’elteunegociopuntexe. Això repercuteix en una important millora en la gestió global del projecte i en una major facilitat de coordinació de les empreses integrants, ja que coneixem la responsabilitat de cadascú i la millor forma de treballar plegats per tal que el projecte final sigui un èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *