Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

Sortegem la “Guía para dominar Facebook”

by Xènia Porcel on 5 octubre, 2015 No comments

Amb l’eBook “Guía imprescindible para dominar Facebook si tienes un pequeño negocio” aprendràs tot el que necessites per a triomfar a Facebook:

  • 100% pràctic: Pas a pas per a crear una Pàgina de Negoci a Facebook (i també com passar d’un perfil a una Pàgina sense perdre fans!).

  • Secrets dels Community Managers: Trucs i consells que utilitzen els Community Managers professionals per aconseguir més “M’agrada”.
  • Aconseguir resultats: Programa continguts amb antel·lació i exprimeix tot el potencial de Facebook per al teu negoci.
  • eBook valorat en 9,90€: 46 pàgines de contingut exclusiu per dominar la xarxa social que més utilitzen els teus clients. Fes clic aquí per veure l’índex de l’eBook.

Participa ara en el sorteig, només has de deixar el teu email i fes “M’agrada” en la nostra Pàgina de Facebook. Molta sort!

Si estàs compromès amb aprofitar Facebook al màxim i no vols esperar a la finalització del sorteig per saber si ets el guanyador/a… Compra ja la Guia i comença a aconseguir resultats en la xarxa social preferida dels teus clients.

Xènia Porcel

Tengo 12 años de experiencia en el sector de la comunicación y desde 2011 gestiono proyectos de comunicación y marketing en mi propia empresa, Social Mirror. He estudiado Comunicación Audiovisual (UPF) y Gestión Cultural (UOC) y sigo aprendiendo cada día sobre marketing, storytelling, creatividad…

Xènia PorcelSortegem la “Guía para dominar Facebook”

Related Posts

Take a look at these posts