Skip to content

Talleres Xantia confia a Social Mirror el posicionament, disseny i creació del seu web

Talleres Xantia és un taller mecànic amb més de 40 anys d’experiència, ubicat a Barcelona i especialitzat en la reparació de cotxes Citroen en general, així com la restauració de models com el Citroen DS o Citroen “tauró”, Citroen 2CV i altres vehicles clàssics.

La principal raó per la qual Talleres Xantia està interessat a llançar un nou web és per donar a conèixer els serveis que ofereix als seus clients i clients potencials, ja que en estar especialitzats en la reparació d’un model tan carismàtic com el Citroen DS necessitava tenir presència a internet i que el seu web estigués ben posicionat en els diferents cercadors.

Donada aquesta situació, Social Mirror va presentar una proposta que consistia en un projecte de posicionament web mitjançant paraules clau, així com el disseny i programació del nou web.

Projecte de posicionament web per Talleres Xantia

La tasca principal que va realitzar Social Mirror amb l’objectiu d’aconseguir un bon posicionament del nou web va ser realitzar un estudi sobre les cerques més utilitzades respecte a la reparació, venda, restauració i compra del model Citroen DS. Quan vam tenir clares les cerques més populars, es van analitzar les pàgines webs de la competència, per posteriorment definir una URL per al nou web, proposar una estructura d’acord amb els objectius de posicionament i redactar els continguts tenint en compte les paraules clau amb millors opcions d’obtenir bons resultats en els cercadors i alhora descrivint els diferents serveis que ofereix Talleres Xantia.

Projecte de disseny i construcció del nou web

Pel que fa al disseny i desenvolupament del web, en un primer estadi vam fer diverses propostes de disseny segons la imatge que volia transmetre Talleres Xantia, tenint en compte la facilitat de lectura i navegació per part del visitant de la web. Un cop escollit el disseny, ja només quedava construir la nova web, tenint en compte la fàcil introducció futura de nous continguts i fotos a la secció de venda de cotxes per part dels responsables de Talleres Xantia.

El projecte ha tingut una durada d’uns 2-3 mesos aproximadament i esperem que gràcies a aquesta nova web Tallers Xantia incrementi el seu nombre de clients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *