La teva botiga online no ven?

Necessites convertir més usuaris en clients?

Podem ajudar-te!

Social Mirror ens centrem en incrementar la ràtio de conversió del teu eCommerce.

 

Així aconseguiràs més vendes a la botiga online i obtindràs un major benefici del trànsit web que estàs captant.

Optimització del rati de conversió

Millora l’experiència d’usuari (UX) de la botiga online per a dissipar els frens de compra i aconseguir més vendes.

Recomanacions personalitzades

Personalitza el catàleg de productes del teu eCommerce en funció dels interessos de l’usuari, les seves compres o la seva ruta de navegació.

Recuperació de cistelles abandonats

Finalitza els processos de compra interromputs, tant d’usuaris registrats com de visitants sense registrar, per no perdre cap venda.

Marketing automation

Beneficia’t de l’automatització del contingut per email per a realitzar una comunicació personalitzada i amb un alt índex de conversió.

Fidelització i embaixadors

Premia als teus clients VIP i converteix-los en ambaixadors de la teva marca, així t’assegures recurrència i noves vendes en el teu eCommerce.

KPIs y analitica enfocada a resultats

Pren decisions amb informació fiable i rendibilitza les accions segons si et aporten més vendes o més marge de benefici.

El servei “+VENDES t’interessa si la teva botiga online no ven, si el teu ràtio de conversió està per sota de la ràtio mitjana del teu sector o si has detectat problemes d’experiència d’usuari que dificulten la consecució de vendes.

Vols més ventes pel teu eCommerce?

Som partners de les millors solucions tecnològiques del mercat i les posem al teu servei perquè aconsegueixis més vendes i més clients a internet.

Laura del Fresno+Vendes