Blog

Descubre cómo incrementar visitas y ventas en tu eCommerce

Video marketing: nou servei per als clients de Social Mirror

by Roger Villanueva on 13 juliol, 2012 No comments

Social Mirror ha decidit ampliar els seus serveis incorporant el video marketing per a empreses, professionals i organitzacions de tot tipus.

Des de Social Mirror creiem en la democratització del vídeo com a mitjà de comunicació i difusió al servei de les organitzacions, i considerem que és fonamental aprofitar canals de difusió com YouTube i Vimeo en les estratègies en xarxes socials.

Estem convençuts que el vídeo avui és una eina de gran utilitat per als nostres clients, ja que permet comunicar la filosofia de l’empresa i alhora transmetre emocions i incrementar la vinculació amb l’espectador.

Fins ara disposar d’un vídeo estava només a l’abast d’algunes poques organitzacions, però amb el nostre servei de video marketing hem aconseguit establir una metodologia de treball que ens permet oferir vídeos a preu low-cost.

El secret consisteix en tenir molt clar què és allò que volem comunicar, ser precissos en la gravació i el muntatge, donar al client allò que espera i reduir el marge comercial. Alineant aquests quatre paràmetres, podem oferir als nostres clients vídeos de qualitat que s’integren perfectament en la seva estratègia en xarxes socials a un preu molt competitiu.

Video marketing: dades de consum a Espanya

Tal i com indiquen les dades i estudis sobre el consum de contiguts audiovisuals a internet, el 82% dels internautes espanyols consumeixen vídeo online i, en concret, més de la meitat ho fan cada dia. Això significa que cada espectador veu, de mitjana, més de 36 minuts diaris de video online, el que suposa que a Espanya es visualitzin un total de 3.000 milions de vídeos cada mes. I en el futur s’espera que aquestes dades continuin creixent.

Per això ens hem esforçat per tal d’oferir vídeos de qualitat als nostres clients a un preu molt competitiu, per tal que incorporin el video marketing en les seves estratègies de comunicació.

Share this post:

Roger Villanueva

Soy co-fundador de Social Mirror, donde realizamos proyectos de marketing y comunicación en entornos digitales para organizaciones y profesionales que quieran aprovechar todo este potencial para incrementar sus ventas, notoriedad o establecer una relación distinta con sus clientes.

Roger VillanuevaVideo marketing: nou servei per als clients de Social Mirror

Related Posts

Take a look at these posts