La teva botiga online no té suficients visites?

Necessites més notorietat per la teva marca?

Estàs al lloc adequat!

Social Mirror ens focalitzem en incrementar el trànsit web qualificat de la botiga online.

 

Així aconseguiràs un flux continuat de noves visites de persones interessades en els productes del teu eCommerce.

SEO

Optimitza el contingut del teu eCommerce i apareixeràs en les primeres posicions de Google quan algú estigui interessat en un producte com els que tu ofereixes.

Influencers

Aprofita l’autoritat i recomanació dels líders d’opinió a internet (instagramers, YouTubers, bloggers…) per presentar la teva marca i els teus productes a la seva fidel audiència.

Social media

Beneficia’t del boca-orella digital i de l’ús massiu de les xarxes socials per a crear una comunitat entorn a la teva marca i generar un estret vincle de comunicació.

Publicitat online

Atrau nous usuaris mitjançant diferents formats publicitaris i segmentant al teu públic objectiu segons els seus interessos, hobbies, plataformes favorites o visites a la teva web.

El servei “+VISITES” t’interessa si has llançat la botiga online recentment, si el teu eCommerce no atreu prou trànsit o si et trobes en un moment clau d’expansió i captació de nous usuaris.

Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte

Treballem amb les millors solucions tecnològiques del mercat i les posem al teu servei perquè aconsegueixis el trànsit web que necessites i triomfar a internet.

Laura del Fresno+ Visites